VCA certificering

In het kader van veilig werken hanteren we de VCA normering, waarvoor jaarlijks audits worden afgenomen. Hiermee onderstrepen we het belang van veilige werkomstandigheden.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is in de praktijk veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM beheersysteem.

In 1989 werd de ontwikkeling van het VCA certificatiesysteem opgestart door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. Vertegenwoordigers van petrochemische bedrijven en aannemers wilden een systeem opzetten om aannemersorganisaties objectief te toetsen op hun veiligheidsbeleid en -prestaties. Inmiddels wordt de VCA algemeen erkend als industriestandaard.

VCA certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Flash Private Mobile Networks is zo’n bedrijf. Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt van missie- en bedrijfskritische communicatie voor de (petro)chemie.

In het kader van veilig werken hanteert Flash de VCA normering, waarvoor jaarlijks audits worden afgenomen. Met de VCA normering onderstreept Flash het belang van veilige werkomstandigheden voor haar eigen medewerkers. De Service Engineers en Technical Consultants van Flash hebben de kennis en ervaring om volgens veiligheidsprocedures te werken in explosiegevaarlijke omgevingen.

Koos Verkaik

Koos Verkaik

Project Management

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Downloads

Download hier de certificaten van Flash Private Mobile Networks.