Klant Beleving Award

Flash is uitgeroepen tot de best presterende organisatie op het gebied van klantbeleving in de categorie ICT & Telecom. In het onderzoek werd Flash verrast door een 8,3!

Flash heeft de Klant Beleving Award in ontvangst mogen nemen van Integron, gerenommeerd onderzoeksbureau voor marktonderzoek en klantbeleving.

Flash is uitgeroepen tot de best presterende organisatie op het gebied van klantbeleving in de categorie ICT & Telecom. In het klanttevredenheidsonderzoek werd Flash verrast door een wel heel hoge score, namelijk een 8,3! Onze klanten waarderen met name de klantgerichtheid, de productkennis en de professionaliteit van onze medewerkers.

Klantgerichtheid

Bij Flash zijn we van nature attent en klantgericht. We tonen ons verbonden met de klant. Door onze klantgerichte houding te combineren met alertheid op ontwikkelingen en veranderingen in de markt en bij klanten, én door te denken en handelen vanuit verschillende gebruikersperspectieven, kunnen we risico’s en kansen vroegtijdig herkennen en proactief een geïntegreerde oplossing bieden.

Productkennis

Onze medewerkers hebben ruime ervaring opgedaan in de markt en beschikken over branche specifieke en technische (product)kennis. We kunnen de aanwezige kennis bovendien in de praktijk toepassen. Onze operationele organisatie is sterk, waardoor we voor elke klantuitdaging een oplossing kunnen bieden. Ons klantportfolio en onze referenties onderstrepen dat wij als ervaren partij gekarakteriseerd mogen worden.

Professionaliteit

Bij Flash hechten we veel waarde aan het bieden van een hoog serviceniveau. We zijn trouw, loyaal en servicegericht en zijn in onze dienstverlening nuchter en realistisch. Wij richten ons op het bouwen van een langdurige klantrelatie, waarbij we ons altijd houden aan onze afspraken. Het feit dat we uitsluitend werken met bewezen technologie, namelijk apparatuur en netwerken van A-merken en kwalitatief hoogwaardige partners, draagt bij aan onze status als professionele en betrouwbare partner in radiocommunicatie.

Onze klanten aan het woord

Liefkenshoektunnel: “Wij zijn niet alleen zeer tevreden over de TETRA oplossing, maar ook over de manier waarop Flash met ons meedacht en oplossingen bood.”

Wereldhavendagen: “Een evenement als de Wereldhavendagen vraagt om een geoliede productie. Communicatie speelt hierin een cruciale rol. Flash heeft ons daarbij optimaal ondersteund.”

De Kuip: “Flash ontzorgt. Door de apparatuur te huren, hoeven wij ons nergens zorgen over te maken.”

Essent: “Dankzij de uitstekende service van Flash hebben we altijd goed werkende apparatuur in handen.”