3 juli 2022 2 min. leestijd

Voor de zevende keer: de Motorola Empower Circle Award 2021!

Voor de zevende keer heeft Flash Private Mobile Networks de Motorola Empower Circle Award gewonnen. We zijn trots en vereerd dat we deze prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen. Het programma is in 2011 gestart en sinds die tijd, behoren wij nu voor de 7de keer tot de top 50 Sales Performers van de 7500 Motorola partners wereldwijd.

Verbinden, inzetten en samen streven naar succes…

Het Motorola Solutions Empower Circle programma viert ieder jaar de prestaties van de best presterende distributeurs, resellers en partners wereldwijd. Deze prestigieuze prijs, de Empower Circle Award, erkent partner empowerment door hun uitzonderlijke inzet om resultaten te behalen in een zeer concurrerende omgeving en met alle huidige zakelijke uitdagingen.

Motorola Solutions is een betrouwbare technologiepartner met een bewezen track record in het leveren van spraak- en datacommunicatie oplossingen én draadloze breedband oplossingen voor bedrijfskritische klanten. Door nauw met elkaar samen te werken en dankzij hun assortiment met de beste producten, hebben we ons bestaande marktaandeel ook in 2021 weten uit te breiden.

Erkenning van de prestaties in 2021

Deze prijs is uiteraard een weerspiegeling van de tomeloze inzet van onze collega’s van het Flash team maar zeker ook die van onze klanten. Als system integrator streven wij er iedere dag naar om producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren met de beste klantenservice.  In Motorola Solutions vinden wij een fantastische technologiepartner!

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.