2 min. leestijd

Veiligheid & efficiëntie tijdens turnarounds, shutdowns en onderhoudsstops!

Het seizoen voor turnarounds, shutdowns en onderhoudstops is in volle gang en wij genieten van elke aanvraag die wij in behandeling mogen nemen. Wij weten als geen ander wat er bij een turnaround, shutdown of onderhoudstop komt kijken en hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur op tijd te leveren. Overal in Nederland en België zijn onze medewerkers druk bezig om zo snel mogelijk alle portofoons en communicatie netwerken te leveren die betrouwbaar en beschikbaar zijn om veilig en efficiënt te kunnen werken. Onze verhuurvloot bestaat uit 25.000 verschillende portofoons, smartphones en tablets die zowel in de ATEX als non-ATEX omgeving worden gebruikt. We kunnen daardoor flexibel inspringen op situaties waarbij direct extra apparatuur is vereist. De apparatuur is vooraf gecheckt, alles verkeert vanzelfsprekend in goede conditie en de service is inbegrepen.

Flexibel huren

Onze opdrachtgevers bellen ons meteen om extra portofoons te bestellen bij onvoorziene uitbreiding. Ook voor contractors en onderaannemers die niet op de gesloten portofoon netwerken van hun opdrachtopgever zijn aangesloten, bieden wij verschillende opties om direct functioneel te kunnen opereren. Wij verzorgen de programmering en uitgifte van de ATEX portofoons, smartphones en tablets en lossen storingen op 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hierdoor loopt de organisatie geen risico op werkonderbreking door verstoring van de communicatie en heb je er geen omkijken naar.

Veiligheid boven alles

Optimale veiligheid tijdens turnarounds, shutdowns en onderhoudstops staat bovenaan. Het minimaliseren van ongevallendreiging en brandgevaar, het proactief voorkomen van incidenten en het efficiënt werken in combinatie met smartphones en smartdevices zijn dé speerpunten van de communicatieoplossingen van Flash. Wij streven naar gegarandeerde veiligheid door middel van totaal- en op maat gemaakte communicatieoplossingen waarbij mensen, technologie en kennisdeling optimaal geïntegreerd worden. Onze gecertificeerde medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om de juiste communicatieoplossing voor een turnaround, shutdown of onderhoudsstop te organiseren, in de vorm van ATEX-apparatuur of compleet geïntegreerde systemen voor procescontrole en alarmopvolging.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.