6 februari 2023 3 min. leestijd

Veiligheid & efficiëntie tijdens turnarounds, shutdowns en onderhoudsstops!

Het seizoen voor turnarounds, shutdowns en onderhoudstops is begonnen en wij genieten van elke aanvraag die wij in behandeling mogen nemen. Wij weten als geen ander wat er bij een turnaround, shutdown of onderhoudstop komt kijken en hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur op tijd te leveren. Ontdek hoe ook uw bedrijf efficiënt de turnarounds doorkomt.

Overal in Nederland en België zijn onze medewerkers druk bezig om zo snel mogelijk alle portofoons en communicatie netwerken te leveren die betrouwbaar en beschikbaar zijn om veilig en efficiënt te kunnen werken. Onze verhuurvloot bestaat uit ruim 26.000 verschillende portofoons, smartphones en tablets die zowel in de ATEX als non-ATEX omgeving worden gebruikt. We kunnen daardoor flexibel inspringen op situaties waarbij direct extra apparatuur is vereist. De apparatuur is vooraf gecheckt, alles verkeert vanzelfsprekend in goede conditie en de service is inbegrepen. Zo is er altijd een oplossing die bij u past.

Flexibel huren tijdens turnarounds

Onze opdrachtgevers bellen ons meteen om extra portofoons te bestellen bij onvoorziene uitbreiding. Ook voor contractors en onderaannemers die niet op de gesloten portofoon netwerken van hun opdrachtopgever zijn aangesloten, bieden wij verschillende opties om direct functioneel te kunnen opereren. Wij verzorgen de programmering en uitgifte van de ATEX portofoons, smartphones en tablets inclusief toebehoren en lossen storingen op: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hierdoor loopt de organisatie geen risico op werkonderbreking door verstoring van de communicatie en heb je er geen omkijken naar.

Naar het huurassortiment

Veiligheid boven alles

Optimale veiligheid tijdens bedrijfsturnarounds, shutdowns en onderhoudstops staat bovenaan. Het minimaliseren van ongevallendreiging en brandgevaar, het proactief voorkomen van incidenten en het efficiënt werken in combinatie met smartphones en smartdevices zijn dé speerpunten van de communicatieoplossingen van Flash. Wij streven naar gegarandeerde veiligheid door middel van totaal- en op maat gemaakte communicatieoplossingen waarbij mensen, technologie en kennisdeling optimaal geïntegreerd worden. Onze gecertificeerde medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om de juiste communicatieoplossing voor een turnaround, shutdown of onderhoudsstop te organiseren, in de vorm van ATEX-apparatuur of compleet geïntegreerde systemen voor procescontrole en alarmopvolging.

Voordelen van huren bij Flash

  • Full service totaaloplossing: de geleverde portofoons zijn klaar voor gebruik en bij onverhoopte gebreken regelen we onderhoud of vervanging
  • Ruime keuze aan ATEX en non-ATEX apparatuur
  • 24/7 service
  • Levering in heel Nederland en België
  • Bijna 30 jaar ervaring

Bel voor meer informatie en een prijsopgave naar +31 (0) 181 25 00 25 of mail naar sales@flash-pmn.com. Neem ook gemakkelijk contact op via de ‘Bericht sturen’ knop.

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Meer weten over dit onderwerp?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Patricia Hofmeijer

Patricia Hofmeijer

Key Account Support Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.