25 mei 2021 3 min. leestijd

Samenwerking Safeshop en Flash

Safeshop is flexibel en vernieuwend in de markt en zocht een technische innovatie partner om hun communicatie naar een hoger plan te tillen. Tijdens de Corona periode hebben ze samen een kostenbesparende oplossing ontwikkeld die de evenementenbranche voorgoed zal veranderen. Met vele innovatieve mogelijkheden op gebied van veiligheid, efficiency en met de gegarandeerde veiligheid die je gewend bent. Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Alles onder controle

Om tot een goede samenwerking te komen, vraagt Flash haar opdrachtgevers altijd wat de ideale droomsituatie zou zijn als ze out of the box en in de toekomst denken.  Safeshop zocht communicatie voor hun opdrachtgevers die alle betrokken partijen onder alle omstandigheden gegarandeerde veiligheid biedt. Flash heeft als enige in Nederland en België deze vooruitstrevende missiekritische dienst op een landelijk netwerk ontwikkeld die het gegarandeerd en altijd doet.

Steven van Dal en Melvin Reingoud van Safeshop: “In deze Covid-19 tijd lag de evenementen branche stil en dat gaf ons tijd om te evalueren om tot een nog efficiënter plan van aanpak te komen. Wij kennen de markt heel goed en weten exact de behoefte van de opdrachtgever. Wij zoeken altijd innovatieve manieren om nog kostenefficiënter te werk te gaan. Flash biedt flexibiliteit, een hoge servicegraad, kennis, ervaring en technologische innovatie. Ze hebben de grootste verhuurvloot portofoons van Nederland en België en kunnen gemakkelijk opschalen. Daarnaast zijn ze de meest innovatieve system integrator die de evenementenbranche vele nieuwe mogelijkheden biedt. Daarnaast is Flash gewend om aan grote producties te leveren en zorgt dat de service perfect in orde is. Samen met Flash hebben wij de slagkracht om grote drukte tijdens evenementen aan te kunnen.”

 Strategische samenwerking veiligheid en securitymarkt

Sander Berkhout, accountmanager van Flash Private Mobile Networks (PMN), ging met Melvin Reingoud en Steven van Dal van Safeshop om tafel zitten, luisterde naar hun wensen en onderzocht de communicatiesituatie. Hun eerdere samenwerking tijdens Latin Village was een groot succes en beiden zien een strategische samenwerking als een versterkende positionering in de markt. Met de innovatieve Smart Com oplossing biedt Flash Safeshop unieke kansen op gebied voor veilig en efficiënter werken tijdens grootscheepse evenementen. Simone van Putten, CEO Flash PMN: “Met Flash Smart Com zochten we een goede kennispartner voor toetreding tot de evenementenmarkt. Safeshop heeft door haar netwerk en uitgebreide ervaring een enorme footprint in dit segment. Safeshop is als dochtermaatschappij van PROFI-SEC eigen leverancier van communicatiemiddelen en zocht een nieuwe partner met innovatieve oplossingen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Ze vinden het interessant dat Flash Smart Com een toekomstgerichte dienst biedt op gebied van kritische communicatie. Ze zien namelijk dat de eisen zoals crowd management en veiligheidsvoorwaarden vooraf gesteld aan evenementen, steeds uitgebreider worden. De Smart Com applicatie waarbij het real time in kaart brengen van medewerkers en nog efficiënter werken op één device, was doorslaggevend. Met onze Smart Com oplossing hebben ze zowel de traditionele betrouwbaarheid van hun oude communicatiesystemen met nieuwe schaalbare en flexibele toepassingen waarbij ze nog veel meer kunnen doen. Safeshop biedt nu tools onder andere aan PROFI-SEC om het veiligheidsplan toekomstgericht en duurzaam te kunnen verbeteren.” Een win-win situatie voor de veiligheid en securitymarkt waar beide partijen heel content mee zijn.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.