2 min. leestijd

Push-to-talk applicatie – Directe en vloeiende groepscommunicatie

Push-to-talk garandeert directe spraakcommunicatie en werkt via een mobiele app waarmee gebruikers gemakkelijk met elkaar of in groepen kunnen communiceren. Flash Smart Com biedt individuele Push-To-Talk oproepen, chat of groepsgesprekken, SOS oproepen en de mogelijkheid om berichten te versturen naar contacten. Met name tijdens een crisis, calamiteit of groot evenement is het belangrijk om prioriteit boven het mobiele netwerk te hebben.

Push-to-talk app

Via de Smart Com PTT app kunt u via de eigen smartphone met eigen data-abonnement communiceren, een enorm voordeel! Bovendien kun je een vrijwel ongelimiteerd aantal groepen te programmeren. U kunt dus altijd zien of contacten beschikbaar zijn, de spraak is van uitstekende kwaliteit, informatie wordt digitaal gecodeerd en het is niet af te luisteren.

Onze applicatie is speciaal ontwikkeld voor missiekritische communicatie en de Push-To-Talk functie met prioriteit zorgt dat je gegarandeerd bereik hebt en binnen no time in verbinding staat. Flash Smart Com werkt namelijk binnen een afgeschermd deel van het T-Mobile Netwerk, zodat er ALTIJD  verbinding en communicatie mogelijk is, ook als het heel druk is op het netwerk.

Hoe werkt push to talk?

Met één druk op de knop, communiceer je met meerdere personen of groepen tegelijk, of dit nu op de locatie zelf is, regionaal of landelijk. Zo garandeer je veiligheid en kun je altijd rekenen op betrouwbare communicatie voor je medewerkers. Maar je kunt ook voor een Smart Device kiezen: met de fysieke Push-To-Talk knop, is verbinding direct beschikbaar, net als bij de gebruikelijke en vertrouwde portofoon en dan met extra functionaliteiten. Alle toestellen of devices worden uiteraard geprogrammeerd, op maat ingesteld, afgeleverd en beheerd.

Wilt u meer weten? Flash Smart Com heeft diverse toepassingen Push-To-Talk app:

 Voordelen van onze PTT app:

  • Optimale veiligheid door snelle verbindingsopbouw en groepscommunicatie.
  • Altijd bereikbaar omdat er geen geografische beperkingen zijn.
  • Te gebruiken als software of met fysieke noodknop
  • Financieel voordelig indien gebruik van eigen hardware.

push to talk app in actie

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.