4 juni 2021 3 min. leestijd

In the spotlight: Danny van Essen

Een nieuwe maand, een nieuwe Medewerker in de Spotlight bij Flash! Middels deze maandelijks terugkerende rubriek laten wij iedere maand één gezicht achter de organisatie zien en stellen wij hem of haar een aantal leuke vragen. Vandaag is de eer aan Danny van Essen. Lees verder om meer te weten te komen over Danny’s dagelijkse werkzaamheden!

Danny, wat is je functie binnen Flash?

“Mijn hoofdtaak als Technical Driver bij Flash is het leveren, ophalen en omruilen van apparatuur. Dat betekent in de praktijk het klaarmaken van de verhuurorders, het uitgeven van de verhuurorders in FLASH (backoffice applicatie) en het innemen van retour gekomen huurorders. Ik ben het eerste aanspreekpunt bij de klant en hoor natuurlijk veel wat er speelt op de werkvloer. Ik hoor de goede dingen maar ook de dingen die wel eens mis gaan en dan is het fijn als ik meteen dingen op kan lossen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het programmeren van portofoons, het uitvoeren van kleine installaties, het oplossen van eerstelijns storingen en het geven van advies.”

Hoe lang doe je dit werk al?

“Al bijna twintig jaar! Ik heb eerst zes jaar bij defensie gewerkt en was altijd al geïnteresseerd in communicatie. Toen ik terug kwam uit Bosnië zat ik in twijfel of ik de onderofficiersopleiding wel wilde doen. Veel collega’s gingen weg en ik koos voor een baan bij een telecom bedrijf. Na een aantal jaren zag ik in de krant een leuke functie bij Flash in de Europoort en ik dacht: dat past bij mij!”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Ik vind het heerlijk om met klanten te werken en vooral het persoonlijk contact vind ik geweldig! Ik schijn leuk te kunnen babbelen en heb met sommige klanten al bijna twintig jaar contact, dan bouw je toch een band op. Ik wil voor klanten een luisterend oor zijn, ongeacht of het nu wel of niet over werk gaat. En de afwisseling die dit werk met zich meebrengt is heel tof: de ene keer sta ik op een bouwplaats, de andere keer in een stadion of op een festival, dat maakt het heel leuk. Ik zit natuurlijk veel in de auto en leg normaal gesproken wel zo’n 60 tot 70.000 km per jaar af, kriskras door Nederland en België.”

Welke veranderingen bracht het werk de afgelopen jaren met zich mee?

“Het leuke aan mijn vak is dat het continue in beweging is. Er verandert ieder jaar heel veel, alles wordt digitaal en er zijn veel innovaties. Ik wil natuurlijk alles weten want ik wil de klanten goed antwoord geven. We krijgen regelmatig trainingen en updates over apparatuur, nieuwe technologieën en innovaties.”

Tot slot, wat vind je het leukste aan Flash en waarom?

“Het voelt als een familie, ook al is het een groot bedrijf. Onze eigenaresse-directeur Simone van Putten is heel erg betrokken bij het personeel en dat zie je niet gauw ergens anders. Het voelt gewoon heel goed.”

 

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.