9 juli 2021 3 min. leestijd

In the spotlight: Angelique Adriaans

Een nieuwe maand, een nieuwe Medewerker in de Spotlight bij Flash! Middels deze maandelijks terugkerende rubriek laten wij iedere maand één gezicht achter de organisatie zien en stellen wij hem of haar een aantal leuke vragen. Vandaag is de eer aan Angelique Adriaans. Lees verder om meer te weten te komen over Angelique’s dagelijkse werkzaamheden!

Wat is je functie binnen Flash?

“Ik ben manager van het Customer Service Centre. Het CSC is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het team bestaat uit 10 dames. We zoeken vraagstukken uit van onze klanten, werken offertes, orders en contracten uit en wij ondersteunen de accountmanagers bij hun salesactiviteiten. Mijn streven is om de balans te vinden en het werkgeluk binnen het team te vergroten. Ik ben er voor mijn team en als er problemen zijn, zoek ik naar een oplossing.”

Hoe lang doe je dit werk al?

Ik werk drie jaar bij Flash, in deze functie twee jaar. Ik ben begonnen op de marketingafdeling waar ik de Accountmanagers ondersteunde met het maken van  afspraken bij klanten en het organiseren van  beurzen en evenementen. Ik vond oprecht dat ik de leukste baan binnen Flash had, maar ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukste aan mijn werk is om samen met het team te bekijken hoe we de afdeling nog efficiënter kunnen maken en samen met de accountmanagers en de overige afdelingen binnen Flash om de klanten nog beter te kunnen bedienen. Ik vind het heel belangrijk om dit met elkaar te doen. Mijn team heeft de klanten dagelijks aan de telefoon en weten daardoor precies wat er wel of nog niet goed werkt. Door nog meer focus aan te brengen, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Bovendien vind ik het binnen mijn team belangrijk om groeimogelijkheden maar ook rust en overzicht te creëren. Ik weet dat alle medewerkers hard werken en dat de druk soms groot is, maar als ik soms opeens een lachsalvo door de gang hoor, weet ik dat het goed zit.”

Welke veranderingen bracht het werk de afgelopen jaren met zich mee?

“We zijn begonnen als afdeling die alles oppakte zoals het binnen kwam. Door de constante groei van Flash en de verkoopafdeling was het nodig om hier meer structuur in aan te brengen en binnendienstmedewerkers aan een of meerdere accountmanagers te koppelen zodat de samenwerking tussen accountmanager en binnendienst beter verloopt en de klant beter bediend kan worden. We willen nog sterker een proactieve meedenkende verkooporganisatie zijn die van toegevoegde waarde is voor de klant. De betrokkenheid, productkennis en expertise van onze medewerkers kenmerkt onze customer service afdeling. De transitie die we nu maken is heel gaaf, zowel de klanten als de medewerkers merken het verschil. We doen dit echt samen.”

Tot slot, wat vind je het leukste aan Flash en waarom?

“Bij Flash staat de klant tevredenheid voorop, dagelijks doen wij met al onze medewerkers er alles aan om onze klant zo goed mogelijk te helpen. We zorgen goed voor onze klanten en houden elkaar scherp om dit te blijven doen en ons te blijven verbeteren.”

Leuke feitjes over Angelique Adriaans (49):

  • Moeder van Sam (23) en Eva (21), getrouwd met Henk
  • Houdt van het bourgondische leven en is dol op carnaval vieren met haar vriendengroep in het Brabantse land
  • Loopt iedere dag lekker buiten met haar twee teckels (Dushi en Coco) en wordt blij van gezellig tafelen met vrienden

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.