2 juli 2021 1 min. leestijd

Handenvrij en Noise cancelling radiocommunicatie voor luidruchtige industriële omstandigheden

Speciaal voor de industrie biedt het Vokkero toestel de meest eenvoudige vorm van open lijn communicatie waarbij op basis van handen vrij gebruiksvriendelijk en duidelijk gecommuniceerd kan worden.

In luidruchtige omgevingen, denk bijvoorbeeld aan industriële hogedrukreiniging, productieprocessen in fabrieken, op bouwplaatsen, bij spoorwegen, in defensie of bij luchthavens, is de handsfree communicatie met het gepatenteerde Vokkero-geluidsfilter ideaal.

Product Manager Jean-Pierre Audenaerdt: “We hebben het systeem de afgelopen maanden bij diverse klanten op locatie getest en iedereen is enthousiast, juist omdat je je handen vrij hebt en met noise cancelling werkt waardoor werkprocessen nog efficiënter en veiliger zijn. Onder dezelfde missiekritische voorwaarden die een portofoon biedt.”

Dankzij optimale handsfree communicatie kunnen productiemedewerkers hun werkzaamheden coördineren. Met Vokkero verbetert de productie en veiligheid aanzienlijk. Vokkero ontwikkelt draadloze radiosystemen voor industrie en professionele dienstverlening en werkt samen met Flash PMN als distributeur voor Benelux.

Deze nieuwe generatie Peltor-headset verbetert de prestaties voor teamcommunicatie in omgevingen met veel omgevingsgeluid.

Flash PMN werkt als distributeur van 3M Peltor nauw samen met Vokkero om u van de beste headset oplossing zowel qua draagconform maar ook qua demping te voorzien.

Jean-Pierre Audenaerdt

Jean-Pierre Audenaerdt

Product Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Meer weten over dit onderwerp?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Jean-Pierre Audenaerdt

Jean-Pierre Audenaerdt

Product Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.