4 min. leestijd

Waarom kiezen voor Flash Smart Com?

Wilt u met één druk op de knop al uw medewerkers binnen, maar ook buiten uw bedrijf, kunnen bereiken? Wilt u uw chauffeurs landelijk aan kunnen sturen? Organiseert u korte events waar direct communicatie nodig is voor de beveiliging? Wilt u regionaal werkende thuiszorgmedewerkers voorzien van een app op hun smartphone waarmee zij direct kunnen communiceren? Moeten de dijkwachten van uw waterschap ook in afgelegen gebieden met één druk op de knop contact met u op kunnen nemen? Kortom, moeten uw medewerkers veilig kunnen werken en in kritieke situaties altijd kunnen rekenen op communicatie?

Flash Private Mobile Networks biedt een Push-to-Talk oplossing om landelijk te kunnen communiceren. Altijd en overal, met prioriteit en gegarandeerde beschikbaarheid!

Handhaving Gemeente Almere

Handhaving Gemeente Almere testte 3 maanden lang de Smart Com oplossing. Voor hen is het van groot belang om overal goede deking te hebben. Altijd kunnen communiceren is ook belangrijk. Met name in gebouwen, parkeergarages en buitengebieden. Vandaar dat zij de Flash Smart Com oplossing hebben getest.

Na 1 maand testen vroeg Gert Jan Wolf aan Jaap Kroese, van cameratoezicht Gemeente Almere hoe succesvol de Smart Com oplossing wordt toegepast. Bekijk nu het gehele interview in deze video.

Flash Smart Com is inzetbaar bij:

Praktische en/of landelijke communicatie

Voor praktische communicatie tijdens kleine events, voor buurtwachten en op bouwplaatsen biedt Flash een Push-to-Talk dienst voor landelijke communicatie. Wij bieden u het volgende:

  • Een complete dienst (Push-to-Talk app, SIM-kaart, netwerkaansluiting & device);
  • Een onbeperkt aantal users en 8 groepen;
  • Landelijke dekking via het T-Mobile netwerk;
  • GPS voor locatiebepaling;
  • Een snelle gespreksopbouw van 0,5 seconden;
  • Directe en flexibele inzetbaarheid.

Bedrijfskritische communicatie

Voor bedrijfskritische communicatie voor stadswachten, beveiliging, bedrijfshulpverlening, waterschappen, grote evenementenorganisaties of NUTS bedrijven biedt Flash Smart Com Advanced een goede Push-to-Talk oplossing, door uitbreiding met:

  • Prioriteit op het netwerk;
  • Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Missiekritische communicatie

Voor missiekritische communicatie binnen industrie, (petro)chemie, transport & overslag en voor de Openbare Orde en Veiligheid (OOV) biedt Flash Smart Com Unlimited extra zekerheid door uitbreiding met:

Met missiekritische communicatie op een commercieel mobiel netwerk heeft Flash een primeur in Europa.

Modulaire afname

Wilt u zelf bepalen wat u bij ons afneemt? Kies dan voor modulaire afname. Wij adviseren u graag over de in te zetten (en door ons geteste) modellen die de beste werking van de Push-to-Talk dienst garanderen.

Waarom kiezen voor Flash Smart Com?

Zekerheid

Met de keuze voor Flash kiest u voor zekerheid. Wij bieden u gegarandeerde netwerktoegang met prioriteit op het netwerk van T-Mobile. Het T-Mobile netwerk in Nederland is de afgelopen drie jaar bij onafhankelijke testen als beste netwerkprovider uit de bus is gekomen. T-Mobile garandeert een hoge datacapaciteit dankzij een grote hoeveelheid sites (>5000).

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door de dichte landelijke dekkingsgraad, de hoge beschikbaarheid en de snelheid. Daarnaast heeft T-Mobile een back-up stroomvoorziening van minimaal één uur per site.

Daarnaast bieden we u extra u zekerheid door als fall-back mogelijkheid een tweede netwerkprovider aan te bieden, zodat u maximale beschikbaarheid heeft. Wij bieden u zekerheid door prioriteitslevels aan te bieden, zodat uw medewerkers altijd kunnen communiceren, ook (en vooral) in kritieke situaties.

Flash Smart Com is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (TETRA-)netwerken, nieuwe private LTE systemen en een migratie van 4G naar 5G.

Flexibiliteit

U kiest bovendien voor flexibiliteit. Wij bieden een complete dienst, zonder beperkingen in het aantal gebruikers en groepen. U kunt ook kiezen voor modulaire afname. Wij kunnen uw bestaande systemen koppelen aan de Push-to-Talk dienst. Wij bieden u een groeipad met integratiemogelijkheden.

Full Service

En tot slot: u kiest voor full service. Wij bieden u maatwerk en support op locatie, zodat u niet alleen verzekerd bent van een servicepartner, maar ook van  een partner die met u meedenkt om uw communicatiewensen zo goed mogelijk in te vullen.

 

Meer weten over dit onderwerp?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.