22 juni 2021 4 min. leestijd

Flash Private Mobile Networks bestaat 25 jaar!

Flash bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren! Flash heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld van portofoonverhuurbedrijf tot marktleider in bedrijfs-, en missiekritische communicatie- en informatieoplossingen in Nederland en België.

De enorme inzet van het hele Flash-team heeft ervoor gezorgd dat Flash is uitgegroeid van klein verhuurbedrijf van portofoons tot innovatieve dienstverlener in bedrijfs-, en missiekritische communicatie. Directeur-eigenaar Simone van Putten: ‘Ons doel is om het werk van professionals in vitale beroepen veiliger en efficiënter te maken. Wij garanderen veiligheid en efficiëntie in kritische communicatie en kijken daarbij naar de beste technologische oplossing. Natuurlijk is communicatie slechts een schakel in een groter proces maar wel een hele belangrijke. Als elke seconde telt, moeten onze oplossingen het namelijk áltijd doen. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. En dat doen wij – als marktleider in Nederland en België – al 25 jaar. We doorgronden communicatiebehoeftes en ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren betrouwbare communicatienetwerken. We ondersteunen de technologische processen van onze klanten zodat zij in hun markt succesvol zijn én blijven.’

DNA

Flash heeft de afgelopen vijfentwintig jaar een enorme ontwikkeling gemaakt, waarin een duurzame relatie met de klant centraal staat. Simone: ‘De basis en de kernwaarden zijn hetzelfde gebleven. Wij denken altijd goed na over de consequenties die bepaalde beslissingen hebben en onderzoeken alle stappen altijd grondig zonder onze wendbaarheid te verliezen. Wij richten ons op een langdurige relatie met de klant waarin we ons echt een partner voelen. De loyaliteit van onze klanten is iets waar we ontzettend trots op zijn. Aan de hand van technologische ontwikkelingen groeien we samen en is nooit een jaar hetzelfde: dat maakt ons vak heel boeiend en interessant.’

Technologische ontwikkeling

Flash heeft de afgelopen 25 jaar een enorme groei in deze markt doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren consultant die alert is op innovaties en deze vertaalt naar de werkvloer. Ontwikkelingen, zoals machine-to-machine communicatie, internet of things en business intelligence, past Flash integraal toe. Met gegarandeerde prioriteit op het landelijk netwerk biedt Flash als enige in Nederland diverse technologische oplossingen en functionele toepassingen die groot verschil maken in de traditionele kritische communicatie. Tevens is Flash marktleider met de grootste verhuurvloot van ruim 25.000 (ATEX/non-ATEX) communicatiemiddelen en bijbehorende netwerken in België en Nederland. Flash verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier en is voorbereid op de toekomst!

Toekomstvisie

Om veiligheid en efficiency op het hoogste niveau te garanderen, biedt Flash een toekomstgericht full service aanbod. Flash wil ook de komende jaren een toonaangevende rol spelen als dé connectiviteitspartner in (missie)kritische communicatie. Simone: ‘Er komen steeds sneller nieuwe technologieën op de markt. Dit continu veranderende speelveld vraagt om wendbaarheid. Wij denken daarom altijd proactief met onze relaties mee om de beste oplossing aan te bieden. Smart Com is daar een mooi voorbeeld van. Met gegarandeerde prioriteit op het landelijk T-Mobile netwerk van onze dochteronderneming PrioCom bieden we een nieuwe manier van kritisch communiceren aan. Juist deze samenwerking tussen onze eigen bedrijven, onze partners, onze leveranciers en alle andere betrokkenen tekenen onze toekomst als system integrator. Waarin we uiteraard ook oog houden voor de inzet van traditionele systemen. Als system integrator nemen we verantwoordelijkheid voor een optimaal resultaat bij onze klanten. Dat vraagt om samenwerking én om af en toe net dat stapje extra te zetten. Dat noemen wij: de kunst van het verstaan.

 Jubileum

Dit jaar bestaat Flash een kwart eeuw en dat moet gevierd worden.  Simone: ‘We laten dit moment zeker niet aan ons voorbij gaan. Het is voor mij persoonlijk een super mijlpaal: we hebben in vijfentwintig jaar zo’n mooi professioneel en gezond bedrijf neergezet, met een heel sterk en stabiel team en een klantenkring waar minimaal hetzelfde voor geldt. Dat bereik je alleen met gezamenlijke inzet, we doen het samen. We vieren een jaar lang ons vijfentwintig bestaan met onze medewerkers en vanwege coronarestricties hebben we besloten om aan het einde van dit jaar een mooi feest te geven.”

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.