24 maart 2022 1 min. leestijd

Flash Private Mobile Networks is officieel telecomoperator in België.

Erkend telecomoperator

Begin maart 2022 heeft het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie (BIPT) Flash Private Mobile Networks België de rechten tot telecomoperator toegekend. Door dit besluit beschikt Flash in ieder geval de komende 10 jaar over de rechten voor het gebruiken van openbare netwerken voor radiocommunicatie. Hiermee zijn wij geregistreerd operator voor netwerken voor radiocommunicatie op basis van zowel TETRA als DMR-standaarden.

Door onze expertise op gebied van portofonie, radiocommunicatie en connectiviteit zijn wij in staat maatwerk oplossingen te leveren voor bedrijven, instellingen en organisaties.  Met toegang tot deze netwerken in België kunnen we onze dienstverlening nog beter uitvoeren en allround missiekritische oplossingen bieden aan al onze klanten.

Wat is het BIPT?

Het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) is als toezichthouder in België voornamelijk verantwoordelijk voor de regelgeving en de controle op de telecommunicatie-operators. Het BIPT houdt zich onder andere bezig met het bijdragen aan de ontwikkeling van de interne markt, de concurrentie bevorderen en de belangen van de gebruikers in te beschermen.

Lees hier het officiële besluit van het BIPT

https://www.bipt.be/operatoren/publicatie/besluit-van-8-maart-2022-betreffende-de-toekenning-aan-flash-services-belgium-n.v.-van-gebruiksrechten-voor-de-exploitatie-van-een-openbaar-netwerk-voor-radiocommunicatie

Luc Thierens

Luc Thierens

General Manager België

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Meer weten over dit onderwerp?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Luc Thierens

Luc Thierens

General Manager België

Bericht sturen of bel +32 (0) 3 820 78 98

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.