25 augustus 2022 2 min. leestijd

Flash ontzorgt met missiekritische communicatie tijdens Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen – het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland – vindt plaats op 2, 3 & 4 september 2022. Hiermee promoten zij de Rotterdamse haven en kan jong en oud kennis maken met diverse bedrijven die deze haven tot een veilige, slimme, duurzame en leefbare plek maken. Sinds 2016 is Flash Private Mobile Networks een gewaardeerd partner van dit grootschalige event.

Betrouwbare communicatie is van essentieel belang bij een event met ruim 400.000 bezoekers. Medewerkers en vrijwilligers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen voor bezoekers. Ook tijdens de 45e editie maakt de organisatie gebruik van de communicatieoplossingen van Flash.

Naast het leveren van Motorola portofoons met accessoires, basisposten en repeaters, garandeert Flash een betrouwbaar netwerk met optimale dekking. Hiermee kunnen scanners, coördinators en overige veiligheidsmedewerkers verspreid over verschillende locaties in de stad optimaal met elkaar in verbinding blijven. Flash is hierop ingericht en neemt haar dagelijkse expertise en brede ervaring mee in de zorgvuldige voorbereiding.

Radiocommunicatie garandeert onze bereikbaarheid. Het biedt bovendien voordelen op het gebied van efficiency. Met radiocommunicatie kan er rechtstreeks worden gecommuniceerd met een hele groep. Het creëert automatisch meer overzicht in de communicatielijnen.

In de vorige editie leverde Flash ook de portofoons tijdens de Wereldhavendagen, en met groot genoegen blikken we terug op onze succesvolle samenwerking. Bekijk hier het gehele interview met Sabine Bruijnincx over efficiency, veiligheid en bereikbaarheid.

Portofoons huren of kopen in Rotterdam?

Flash Private Mobile Networks levert portofoons en toebehoren in heel Nederland en België. Wij verhuren ook portofoons in Rotterdam, waar wij ons bevinden. Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies voor uw situatie. Portofoons huren in Rotterdam gaat heel gemakkelijk. U vraagt een offerte aan, samen kijken we naar de mogelijkheden en als de offerte akkoord is komen wij de producten bij u leveren en maken we ze paraat. Interesse? Wij helpen u graag!

Offerte op maat!

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Meer weten over dit onderwerp?

We vertellen u graag meer over onze communicatieoplossingen.

Edwin Scheurwater

Edwin Scheurwater

Senior Account Manager

Bericht sturen of bel +31 (0) 181 25 00 25

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.