2 maart 2019 1 min. leestijd

Flash gaat partnership aan met de KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is al sinds 1824 een onafhankelijke professionele reddingsorganisatie. Zij staan met 1.400 vrijwilligers, 24 uur per dag paraat om hulp te verlenen op het water, op zee en ruim binnenwater. KNRM redt en helpt, kosteloos. Zij redden gemiddeld 12 mensen per dag!

Veiligheid bieden en verbonden zijn

Vol trots willen wij melden dat Flash een partnership is aangegaan met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Een samenwerking dat aansluit bij ons DNA ‘veiligheid bieden en verbonden zijn’. Samen met onze klanten en medewerkers zullen wij op een actieve wijze invulling gaan geven aan de doelstellingen van de KNRM.

“Communiceren in crisissituaties; dat is inherent aan het levensreddende werk van de KNRM en dus is Flash voor ons als Redding Maatschappij een logische en zeer gewaardeerde partner”, vertelt Edward Zwitser, projectleider Reddersgala en beheerder zakelijk netwerk. “Namens onze bijna 1.400 vrijwilligers kan ik zeggen dat de KNRM verguld is met de ondersteuning vanuit Flash en spreek de wens uit dat we gedurende lange tijd veel voor elkaar zullen betekenen”.

Bekijk voor meer informatie de website van de KNRM.

 

Nog niet uitgelezen?

Misschien vindt u deze berichten ook interessant.